فینگر فود چیست ؟
0
فینگر فود تولد

فینگر فود چیست ؟  همه ی ما به نحوی نام فینگرفود را شنیده ایم و یا در مهمانی ها، عروسی ها و مجالس مختلف با انواع فینگرفود روبرو شده ایم بدون آنکه بدانیم دقیقا فینگر فود چیست ؟

با ما همراه باشید تا در این مقاله با فینگر فود آشنا شوید چون فینگر فود برای تولد یا برای مهمانی کاربرد بسیار زیادی دارد

فینگرفود چیست ؟

همانطور که می دانیم، فینگر (Finger) به معنای انگشت و فود (Food) به معنای غذاست، یعنی: غذای انگشتی!

حال اگر در موتور جستجوی گوگل، عبارت What is finger food را جستجو کنیم، به پاسخی بسیار ساده می رسیم:

پاسخ بسیار ساده ی گوگل، همان برداشتی است که از نام فینگرفود به دست می آید. غذایی که بتوان به سادگی با انگشت آن را خورد. در واقع هر غذایی که شما بتوانید آن را بدون نیاز به ابزارهایی مانند کارد و چنگال و قاشق، میل کنید، یک نوع فینگرفود است.

برخی معتقدند که فینگرفود از ابتدای خلقت بشر وجود داشته است، زمانی که ابزاری برای صرف غذا وجود نداشته است و همه چیز با دست و انگشتان خورده می شد. اما برای آنکه بدانیم فینگرفود به شکل و معنای امروزی از کجا شکل گرفته است، منابعی در تاریخ وجود دارد.

در سال ۱۳۱۹ با گسترش تاسیس کافه هایی کوچک در نقاط مختلف آمریکا، صاحبان کافه ها تصمیم گرفتند تا غذاهای ساده ای را برای مشتریان خود آماده کنند. غذاهایی که حالت میان وعده داشته و دشواری های تهیه ی غذاهای معمول را نیز نداشته باشد.

آنها ترجیح دادند خوراکی هایی آماده کنند که به راحتی و با دست برداشته و خورده شود و نیازی به ابزارآلات خوردن غذا نداشته باشد. از آنجا بود که فینگرفود متولد شد!

با مرور زمان فینگرفودها در کشورهای غربی جایگاه ویژه ای پیدا کردند، تا جایی که به عنوان غذای اصلی نیز سرو می شوند.

اما مردم فرانسه به فینگرفود، کاناپه (Canapé) می گویند. کاناپه به معنای جایی برای استراحت است!

کاناپه معمولاً متشکل از یک قطعه نان نازک تست شده و یا سرخ شده است که روی آن با مواد مختلف پر شده و به معنای غذایی است که روی نان استراحت می کند.

با گذشت زمان، کاناپه واژه ای شده که به طور گسترده به تمام غذاهای کوچکی اطلاق شده که در مهمانی ها سرو می شود.

در کشورهای آسیایی و بخصوص در ایران نیز، از دیرباز فینگرفودها وجود داشته اند. البته با اسم های متفاوت.

در هر فرهنگ و هر شهری نام متفاوتی به فینگرفودها داده اند: لقمه، قاضی و یا حتی شتر!

غذاهایی مانند کوکوها، بادمجان شکم پر، لقمه های الویه و یا حتی ته چین مرغ از نمونه های فینگرفود هستند که جایگاه خوبی نیز در غذاهای ایرانی دارند.

فینگرفود ها به علت نکات مثبتی که دارند، روز به روز در انواع میهمانی ها و منوهای غذایی، جایگاه بهتری پیدا می کنند. به طور مثال، فینگرفود بهترین انتخاب برای میهمانی دوستانه است، فینگرفود بهترین انتخاب برای میهمانی های سلف سرویسی است، فینگرفود بهترین انتخاب برای پیش غذای یک میهمانی مجلل مانند عروسی است، فینگرفود بهترین انتخاب برای منوی غذای یک مهد کودک است و هزاران دلیل دیگری که می توانید برای انتخاب فینگرفودها داشته باشید.

ما معمولا برای غذا خوردن از چاقو، و چنگال، و قاشق غذاخوری و سایر ابزار غذاخوری استفاده می‌کنیم. اما فینگر فود مدلی از غذا است که فقط با استفاده از دست خورده می‌شود. یادمان باشد که در برخی از فرهنگ‌ها غذا تقریبا همیشه با دست خورده می‌شود. مثلا در اتیوپی ظرفی را با نان انجیری درست می‌کنند و در آن غذا می‌ریزند. در جنوب شرق آسیا هم به طور سنتی غذا با دست خورده می‌شود. نوعی از غذا هم هست که بهشان غذای خیابانی می‌گوییم. غذاهای آماده‌ای هستند که در خیابان سرو می‌شوند، اینها هم نوعی از فینگر فود هستند. غذاهایی که معمولا با دست خورده می‌شوند. فینگر فود سرد معمولا در ایستگاه‌های مترو طرفداران بیشتری دارد و فینگر فود گرم نیز در بازارچه‌ها طرفداری بسیاری دارد.

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

0

بالا

X